Verhuizen

Netwerken

Zou u moeten verhuizen voor die geweldige baan? Dat is een hele persoonlijke beslissing. Maar met de juiste start kan een veelbelovende en succesvolle carrière volgen. U bent nog jong (meestal) en u weet nog niet precies waar u wilt wonen. Onthoud dat het geen permanente stap hoeft te zijn. U bent een wereldburger en niet alleen een inwoner van de stad waar u nu in woont.

Laten we ervan uit gaan dat u wel verhuist. Waar moet u dan aan denken? Netwerken is het allerbelangrijkst!  Niet alleen met uw collega’s, maar ook met uw vrienden en buren. Het is uw leven en dat bestaat niet alleen uit werken. Zo zult u de beste plaatsen om te eten, drinken en uitgaan willen vinden.

U wilt ook een goede bank vinden. En een goede verzekeringsagent. En een goede financieel adviseur (die kan u waarschijnlijk aan de eerste twee helpen). Vertrouwen is alles in financiële zaken (net als in het leven) dus verzeker u ervan dat dit mensen zijn die u kunt vertrouwen. Vraag het eens na bij anderen. Doe uw huiswerk. En ga op uw gevoel af.